Nu är ni snart 9 månader

Herregud vad fort allt gått, snart är barnen nio månader och det känns som att det händer saker varje dag. Det kommer tänder och barnen förvandlas till små tandtroll som bits, det växer mer och mer hår (det gror på Todd i alla fall), Emmi har lärt sig krypa de senaste dagarna och kan även sätta sig upp från liggande, det gick sådär bara på en gång. Helt plötsligt satt hon utan någon större uppståndelse från hennes del, bara jag som hysteriskt hejjade på. Todd hoppar fram och bak i någon sorts apliknande ställning, det är nästan som att han skall böja sig fram och krypa men så fort det lutar lite för mycket så hoppar han tillbaks till rumpsittandes (eller faller handlöst på pannan.. ouch!) men han rör sig i alla fall, målmedvetet. 
 
 
Ett litet tandtroll <3
Haha.. ser ni fläcken på mina sjukt snygga sovbrallor? Så glamourös man känner sig hela tiden, fläckig och smutsig. Eller hur har ni det?? 
  
När vi besökte BVC sist för en vecka sedan så vägde Todd nästan 10 kg och var 72 cm lång, Emmi jagar ikapp på 8,2 kg och 68 cm. Tänk att de bara vägde två kilo knappt när de kom ut och nu är de tunga som bara den.. and their gonna get bigger!! :) 
 
De kan ställa sig upp om de håller i spjälorna i sängen eller på hagen och det går undan, ena stunden sitter de och i nästa så står de upp. I alla fall Emmi, hon är en hejjare på att ställa sig upp och jag kan tänka mig att det är lite lättare för henne då hon är lite smidigare än sin bror. Todd kommer också upp och ställer sig men det är lite mer gungande upp och ner först innan han kommer upp, han står däremot väldigt stadigt - han är ju en ganska så rejäl och go kille! När de går runt i sina gåstolar är det Todd som är snabbast, han springer runt och skall upptäcka allt som han inte sett från sitt markperspektiv tidigare som hallen, sitt och syrrans rum och vårt sovrum. Varje gång han kommer in i ett nytt rum rör sig ögonen och granskar allt, ser vad han kan komma åt och kanske dra i och riva ner.. aaaah.. det kommer bli spännande sen när de båda kryper runt och skall dra i allt. Man både längtar och längtar inte liksom.. hänger ni med? 
 
Kan sammanfatta med att det är en härlig och spännade tid med kidsen just nu, man kan inte annat än älska det! 
 
Här står de små trollen i sina sängar och busar med varann, de älskar att stå såhär och prata (skratta, skrika, jollra, dregla och säga gagaga.. ). Man undrar ju vad de pratar om? 
 
Näe, nu ska vi ut på promenad i det grå vädret, frisk luft för barnen och mig i alla fall. Ha en härlig lördag!