Utehäng är det bästa som finns

Älskar att det varit så skönt väder, även om prognosen säger att det inte ska bli så varmt så känns det som att vi har haft tur här ute i Särö och både värmen och solen har letat sig hit. Tror faktiskt att vi har mycket fler soltimmar här ute jämfört med inne i Göteborg och det tycker man ju om! 
 
Igår så lekte vi med träklossar, vilket innebär att jag bygger torn som de små får riva ner, och det kan vi hålla på med hur länge som helst. Klossarna flyger åt alla håll och ju högre tornen blir desto roligare att riva ner, evighetslek och perfekt på altanen. Ska de inte lära sig att bygga lite själva snart? Man vill gärna att de ska vara små länge men att deras lekar skall vara ganska sofistikerade, hrmm.. kan bli en svår ekvation.. haha..  
 
 
Lilleman hänger gärna i trädgården med sin skottkärra och gräsklippare och när han inte leker så rymmer han hemskt gärna runt hörnet, hela tiden, så fort han kan. Vi måste verkligen få upp ett staket till, herregud, vi kommer att bli helt inbakade i kompoststaket men det är det värt. Jag kommer att älska det för att barnen håller sig nära men frågan är vad grannarna tycker.. Tur att de växer upp snart och slutar rymma om några år, eller är det då de börjar rymma på riktigt? Ojoj.. 
 
 
 
En glad mamma som får hjälp av Emmi att ta en selfie, eller ja, Emmi sliter i telefonen, skriker lite lätt hjärtskärande (hon blir hysterisk om hon inte får mobilen när hon vill.. tonårstiden kommer nog bli härlig, eeeh..) och tar en bild på samma gång. Fast jag tycker att den blev härlig, en lycklig sommarbild och det är precis så man känner sig i solen under vissa korta stunder.. när barnen leker snällt, är glada och inte rymmer. Då är jag riktigt lycklig! 
 
 
 Kraam

Kommentera här: