We love Bobby Cars

I doppresent i somras fick de var sin Bobby Car av farmors syster och hennes man, fantastiska bilar som kan underhålla barnen i timmar. YAY!! Vi har bundit snören i fören och drar runt dem. Fram och tillbaks i trädgården, fram och tillbaks, fram och tillbaks. Ja, ni fattar nog. Det går att köra på tills, ja tills man inte orkar själv längre för de säger inte stopp. Lilleman sitter lite sött och säger uuuuumm, uuuuum, uuuum när man kör runt och lillpruttan ler nästan hela tiden. Ler och skrattar och är en helt underbar liten solstråle. Vi har ju inga perfekta skor till dem än så vi kör på moccasiner över strumporna bara och det blir lite kallt efter en stunds lekande om det är fuktigt ute (vilket ni alla vet att det är nu) memo to self - måste hitta skor som passar dem nu. Får bli dagens mission kanske? 
 
Man har tappat en fälg (hur grymt är inte det att tjejbilen har mycket bredare däck och fälgar?! We like!) men är glad ändå, det går ju att leka med dem i stället. Emmi är sjukt nöjd! Mössan hon har på sig har jag sytt själv, jätteenkelt att göra, tyget hittade jag på tyg.se.  
 
 
Mammi, jag tar fälgen i handen i stället. Känner att jag vill vifta lite med den. Wihiii!  
 
Startklara bäbisar. Hur söta kan ni vara?! Älsklingar. 
 
Att vara ute över huvudtaget är ganska intressant nu, det är inte så himla många gånger de suttit i gräset eller känt på en pinne, ett löv eller jord (förutom varenda kruka man har inne då.. hrmm..). Både Todd och Emmi är facinerade av allt utomhus och smakar gärna - på allt. Ååh vad mycket saker man plockar ut ur munnen på dem nu, helt galet hur de ens hinner med att stoppa munnarna fulla med så mycket saker. Små upptäckarsnillen de där två, kommer nog bli sjukt smarta! :) 
 
Åh, vad är det jag ser? En pinne. Spännande. Hrmm. Ska nog ta den tror jag!  
 
Jepp, den är ganska härlig att känna på och dra i. Ska man göra nåt mer med den innan mamma tar bort den? Just det ja... hur kunde jag nästan glömma?? 
 
.. jag vill ju smaka på den. Ja jo, ganska så go för att vara en pinne tycker jag. Fyra av fem sensationspoäng skulle jag ge den! 
 
Kram på er och ha en bra dag! 
1 Robex Lundgren:

skriven

söta bilder

Svar: Tack, vad gulligt av dig!
lottenblogg

2 Tina Settergren:

skriven

MysPysarBarn-Barn !

Svar: <3 rätt goa va!
lottenblogg

3 Gunilla Borg:

skriven

Härliga bilder, dom gillar sin trädgård.

Svar: Ja, de älskar trädgården och pinnar, mycket pinnar! :)
lottenblogg

Kommentera här: